L'«efecte Vacas» provoca la reacció d'un Terrassa FC que goleja el Manlleu

L'equip egarenc remunta el gol inicial dels visitants i s'imposa per 1 a 4 gràcies a una bona segona part

24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:39h
Agustín Vacas s'ha estrenat de la millor manera possible com a entrenador del Terrassa FC. Després de cinc partits consecutius sense guanyar i de la destitució de Toni Rodríguez, l'equip egarenc s'ha refet amb el nou tècnic a la banqueta i ha golejat per 4 a 1 el Manlleu, a l'Estadi Olímpic.

El triomf egarenc va arribar gràcies a la reacció dels jugadors vermells en la segona part, període en el qual van millorar notablement respecte el primer temps. Al descans, el Terrassa FC perdia per 0 a 1 contra un Manlleu en hores baixes. L'equip osonenc es va avançar als quinze minuts de joc amb un gol de Martí des de fora de l'àrea. Semblava que la història de sempre es repetia, amb un joc sense idees i amb càstig en el marcador.

En la represa, però, la dinàmica de l'equip va canviar. Alguna cosa els va dir Vacas al vestidor per canviar radicalment la imatge que estaven oferint. Els egarencs van intentar refer-se del gol en contra i finalment van aconseguir l'empat mitjançant Raúl Torres. El Terrassa es va créixer després del gol. Raíllo, en el 64, va capgirar el marcador.

L'expulsió del visitant Marc García no va provocar cap relaxament dels egarencs per jugar en superioritat. Al contrari. En un contracop, Velillas va ampliar la diferència fins al 3-1, en el minut 79. En els instants finals del partit, amb els visitants amb nou per l'expulsió d'Uroz, Joel va marcar en un córner el quart i últim gol de la tarda. S'havia acabat el patiment davant d'un Manlleu que havia començat fort però que va acabar dansant al ritme que el Terrassa marcava.

Terrassa FC: Ortega, Xapi Arnau, Amantini, Joel, David López, Àlex Fernández, Cristian (Dani Pujol, 89'), Raúl Torres, Grasa (De Val, 75'), Raíllo (Guti, 86') i Velillas.

AEC Manlleu: Aroca, Ot, Canal, Aumatell (Mate, 67'), Seuma, Uroz, Martí (Trull, 72'), Fredy, Abde, Marc García i Pol Coll.

Àrbitre: Adrià Picazo Hernández.
T.G.: al local Joel i als visitants Uroz i Canal.
T.V.: a Marc García (64') i Uroz (80').

Gols. 0-1, Martí (15'); 1-1, Raúl Torres (57'); 2-1, Raíllo (64'); 3-1, Velillas (76'); 4-1, Joel (89').