Les fonts

Els veïns de les Fonts de Sant Quirze seran tractats com a «terrassencs»

Tindran els mateixos punts que els veïns de les Fonts de Terrassa per accedir a l'escola bressol municipal i tindran dret a la T-Blanca per viatjar en autobús

per La Torre, 22 d'octubre de 2016 a les 17:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La primera tinenta d'alcalde i regidora del Districte 3 de Terrassa, Rosa Maria Ribera, i l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, han presidit aquesta setmana la constitució de la Comissió Plenària Intermunicipal de les Fonts. L'acte va tenir lloc dimarts al Centre Cívic Torre Julià de les Fonts, al terme de Sant Quirze del Vallès.

Un cop constituida, la comissió va acordar que a partir d'ara els veïns de Les Fonts del terme de Sant Quirze del Vallès tindran els mateixos punts per a accedir a l'escola bressol municipal l'Esquitx que els del terme de Terrassa, i que tindran també dret a la T-Blanca en les mateixes condicions que els ciutadans de Terrassa. Així mateix, es va acordar que ambdós ajuntaments duran a terme accions conjuntes per a reclamar a la Generalitat de Catalunya la unificació tarifària dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, de manera que l'estació de Les Fonts, actualment dins la zona 3, passi a ser zona 2 com la de Sant Quirze.


La Comissió Plenària Intermunicipal de les Fonts és una de les novetats sorgides del Conveni per a la millora en la prestació de serveis al barri de les Fonts, amb l'objectiu d'estudiar, fomentar i impulsar accions que ajudin a la coordinació i la millora dels serveis que es presten al barri de les Fonts, i la potenciació dels canals de participació dels veïns i les veïnes del barri.

 

Participació