Rieres

La Comissió Riera de les Arenes lamenta el silenci de l'Ajuntament i l'ACA

La comissió veïnal es reafirma en la reivindicació de trobar una solució definitiva i exigeix una neteja immediata de les rieres

per Albert Prieto, 22 d'octubre de 2016 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió Riera de les Arenes, formada per deu associacions veïnals de Terrassa i la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT), ha lamentat la manca d'informació sobre possibles acords adoptats entre l'Agencia Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Ajuntament de Terrassa pel que fa a la neteja i sanejament de la riera de les Arenes.

"No entenem que després de la reunió mantinguda el passat dia 5 d'octubre, ni l'ACA ni l'Ajuntament ens hagin informat del contingut de la mateixa ni dels possibles acords adoptats", ha manifestat la Comissió en un comunicat. "Pensem que en la concentració i posterior manifestació del passat dia 24 de setembre, la ciutadania assistent va expressar amb total claredat que no consentirem ni dilacions ni exclusions en la recerca de solucions al greu problema de la riera", afegeixen.


La Comissió Riera de les Arenes es reafirma en la reivindicació "de trobar una solució definitiva al problema que significa, per la seguretat dels nostres barris, el mal estat de la riera de les Arenes". Mentre no es trobi aquesta solució definitiva, exigeixen "la neteja immediata de la riera com a forma de pal·liar la seva perillositat". "Continuem oferint a les administracions la nostra col·laboració en la recerca d'aquesta solució definitiva i per tant, proposem la constitució d'una comissió de seguiment conformada per l'Ajuntament de Terrassa, l'ACA i la Comissió Riera de les Arenes", proposa la comissió veïnal.

Des de la Comissió fan extensiva aquesta reivindicació a la resta de rieres i torrents de Terrassa. "Treballarem per coordinar esforços i reivindicacions amb altres barris afectats, així com amb la Comissió de la Riera del Palau".


La Comissió Riera de les Arenes està formada per l'Associació de Veïns de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor, l'Associació de Veïns de Ca n'Anglada, l'Associació de Veïns de Sant Llorenç, l'Associació de Veïns de Sant Pere Nord, l'Associació de Veïns de Torre-sana, l'Associació de Veïns d'Egara, l'Associació de Veïns de Xuquer, l'Associació de Veïns de Montserrat, l'Associació de Veïns Can Parellada, l'Associació de Veïns de Les Fonts i la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa.

 

Participació