Persecució de pel·lícula d'un home ebri i sense carnet pels carrers de Terrassa

La Policia Municipal va perseguir el conductor des de l'estació del Nord fins al Pla del Bon Aire

La Torre
21 d'octubre del 2016
Actualitzat el 24 d'octubre a les 12:55h
Persecució policial de pel·lícula pels carrers de Terrassa. Els agents de la Policia Municipal de Terrassa han detingut aquesta matinada de divendres un home per haver comès diverses infraccions de trànsit, després de perseguir-lo durant una estona a gran velocitat. El conductor detingut es trobava sota els efectes d'haver ingerit alcohol, a més de conduir sense permís de conducció, per no disposar de punts. També ha estat denunciat per desobediència i resistència als agents.

Els fets van passar sobre dos quarts de cinc de la matinada. Una patrulla de la Policia Municipal va observar un vehicle amb dues persones que cometia una infracció de trànsit a la zona de l'estació del Nord. Els agents van advertir al conductor utilitzant els elements lluminosos per cridar l'atenció. Aquest, però, va fer cas omís a les indicacions i va marxar del lloc incrementant la velocitat i fent grinyolar les rodes.

Amb l'ajut d'una altra unitat policial, el conductor va ser aturat al carrer de l'Hospitalet de Llobregat, al barri del Pla del Bon Aire. L'individu va mostrar escassa col·laboració amb els agents, es va negar a obrir la porta i només va baixar el vidre per mantenir la conversa amb els policies. Els agents van aconseguir que el conductor accedís a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, ja que mostrava símptomes evidents d'estar ebri. Els resultats van donar 0,69 mg/l. Traslladat a la prefectura se li van tornar a realitzar les proves de precisió, donant també resultats positius penals de 0,77 mg/l i 0,69 mg/l.

Posteriorment, realitzades les gestions pertinents, es va detectar que l'infractor no disposava de permís de conducció, per pèrdua de tots els punts. El conductor va ser detingut a la seu de la Policia Municipal i se li va informar que s'instruirien diligències penals pels delictes comesos. El vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal.