Terrassa va lluir hoquei en una presentació multitudinària

Els equips egarencs de la Divisió d'Honor i els de la Lliga BBVA Hockey Plus van protagonitzar una desfilada de moda en la presentació conjunta organitzada per Hockey per Terrassa

Els capitans dels diferents equips d'hoquei de Terrassa, i la imatge dels presentadors de la gala al fons.
Els capitans dels diferents equips d'hoquei de Terrassa, i la imatge dels presentadors de la gala al fons. | HxT
La Torre
17 d'octubre del 2016
Actualitzat el 21 d'octubre a les 10:31h
Més de mig miler de persones van presenciar la gala de presentació dels equips d'hoquei de Terrassa que enguany militen a la Divisió d’Honor i a la Lliga BBVA Hockey Plus, celebrada el passat divendres al vespre. Els tretze equips van desfilar en un esdeveniment organitzat per Hockey per Terrassa i que va ser presentat pels periodistes Ferran Martínez, de Mundo Deportivo, i Judit Esteban, de Catalunya Ràdio. La presentació va tenir lloc al Centre Cultural Terrassa i va incloure, a més de la presentació de tots els equips, una desfilada de moda a càrrec dels mateixos jugadors i jugadores, sorteigs de diversos regals i una actuació de l’humorista Sr. Bohigas. El President de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, i l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, van presidir la gala al costat de nombroses autoritats del món polític, empresarial i esportiu. Els presidents de les federacions catalana i espanyola d'hoquei també van fer costat als equips terrassencs.

Un homenatge als jugadors i a les jugadores de Terrassa que van participar als Jocs Olímpics de Barcelona 1992 va obrir la gala. El 2017 farà un quart de segle d’aquell esdeveniment que, a més de deixar una medalla d’or per a la selecció espanyola femenina d'hoquei , va marcar un abans i un després a Terrassa, subseu olímpica d'hoquei herba. Aquest homenatge precedeix tots els actes que durant l’any vinent es programaran a la ciutat per commemorar l’efemèride olímpica.

La gala va continuar amb la presentació dels diferents equips de Divisió d’Honor, que van desfilar amb els uniformes esportius mentre els presentadors anomenaven, un per un, tots els components dels equips. Els conjunts egarencs de Divisió d’Honor masculina A (Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa), Divisió d’Honor masculina B (Egara 1935, Línia 22, Vallès Esportiu), Divisió d’Honor femenina (CD Terrassa, Atlètic Terrassa, Club Egara) i Primera Divisió Nacional femenina (Club Egara), van precedir els equips més aplaudits de la vetllada, els tres equips de la Lliga BBVA Hockey Plus: Fupar (vinculat al Club Egara), L’Heura (vinculat a l’Atlètic Terrassa) i Prodis (vinculat al CD Terrassa).

En el torn de parlaments, el President de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, va lloar la figura de l’impulsor i primer President de l’entitat, Martí Colomer, per la seva gran contribució a l'hoquei i a la ciutat des de diferents àmbits. Salvatella va remarcar la importància que van tenir per a Terrassa els Jocs Olímpics de 1992 i va anunciar que es duran a terme diverses activitats commemoratives. També va demanar implicació de l’administració per poder fer realitat el projecte de la Casa del Hockey, un espai al centre de Terrassa que apropi la història de l'hoquei local a la ciutadania.

L’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es va comprometre a treballar per fer possible la Casa del Hockey el proper mes de juliol. Ballart va destacar, especialment, el paper integrador que tindrà la nova Lliga BBVA Hockey Plus, una iniciativa a la qual Hockey per Terrassa ha donat suport des del primer moment.

En el tram final de la gala diversos jugadors i jugadores dels equips de Divisió d’Honor i també jugadors dels equips de base van protagonitzar una divertida desfilada de moda. Marques com Flick Hockey, Bubben, Airport32, Ganzo Street, Nina, Chloe, Noa, Magazzini Firme Outlet, th3 warriors bcn i Tina Jacqard van presentar les seves propostes. Cal recordar que la gala de presentació dels equips de hockey de Terrassa va ser possible gràcies als patrocinadors principals KIA, BBVA CX i Mina, Aigües de Terrassa. També han estat copatrocinadors de l’esdeveniment la Clínica Dental El Passeig, International House, Sportium i Hitachi Powertools Ibérica. Igualment, Joieria Aguilar, Optivall, Carreras i Autoboris van col·laborar amb la gala.

Una part de la recaptació per la venda d’entrades tindrà una finalitat solidària. Concretament, Hockey per Terrassa farà una donació a les associacions Terrassa Hockey Solidari i Petits Detalls.