Carles Puigdemont presidirà avui la 22a Nit de l'Empresari de la Cecot

L'esdeveniment se celebra a Barcelona i ja hi han confirmat la seva assistència més de mil persones

La Torre
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:32h
La patronal Cecot organitza aquest dijous 20 d’octubre, a les set de la tarda i a L’Auditori de Barcelona, la 22a edició del sopar de la Nit de l’Empresari on ja han confirmat la seva assistència prop de mil persones.
 
Aquest sopar multitudinari ha anat adquirint rellevància i prestigi entre la classe empresarial, política, econòmica i social catalana, consolidant-se com un dels esdeveniments de referència en l’àmbit empresarial. Com a novetat, Barcelona Classic Concert, sota la direcció artística de Joan Martínez Colàs, serà l’encarregada d’amenitzar l’acte a través d’un conjunt d’actuacions musicals que retran homenatge a diferents personatges que han reEvolucionat les seves respectives disciplines professionals.
 
Enguany, l’acte estarà presidit pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i entre les principals autoritats confirmades en aquests moments, destaquen l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya,Carme Forcadell, el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; els consellers de la Generalitat de Catalunya: de Salut, Toni Comín; de Territori, Josep Rull; de Treball, Afers Socials i Família,Dolors Bassa i d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i alcaldes, alcaldesses i representants municipals de Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Matadepera, Ullastrell, Sant Quirze del Vallès o Olesa de Montserrat.
 
El sopar també comptarà amb la participació de nombrosos representants empresarials d’organitzacions com Fepime, Fagem, FemCat, UEP, UEA, Amec, Consejo Intertextil Español, Associació empresarial Sant Cugat, Castellbisbal Empresarial, Unió Patronal Metal·lúrgica, Centrem, Comertia, representants de les Cambres de Comerç i d’Indústria catalanes i dels col·legis professionals catalans, entre altres entitats. Els presidents i directors/es d’empreses i entitats de referència en el seu sector com ara; CaixaBank; HP; DAMM; Grup Uriach; ENDESA a Catalunya; SEAT; RACC; Grup Peralada; Parlem Telecom; ONCE; entre molts altres. Representants d’universitats catalanes com l’UAB, l’UPC i l’UVIC i també les principals escoles de negoci de Catalunya, també han confirmat la seva assistència, així com representants dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català com el PDECat, ERC, Ciutadans o el PP.