Més de 120 professionals es formen en la nova normativa laboral sobre el registre d'entrada

Èxit d'assistència al seminari impartit per Antonio Benavides a Cecot Formació | L'incompliment d'aquesta nova normativa té importants conseqüències jurídiques

Antonio Benavides durant un dels seminaris formatius a Cecot Formació
Antonio Benavides durant un dels seminaris formatius a Cecot Formació | Cecot
La Torre
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Cecot Formació ha organitzat el seminari Obligacions legals del registre d'entrada: temps de treball impartit per Antonio Benavides, funcionari del Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social, professor de la Universitat Ramon Llull i membre del Tribunal Laboral de Catalunya. S'han impartit quatre edicions d'aquest seminari (el 30 de setembre, el 3, el 10 i el 14 d'octubre); en total, s'han format a més de 120 professionals.

Per a Benavides, la bona acceptació d'aquest seminari cal buscar-la en què "és una obligació complexa, i exigeix mesures de gestió que no totes les empreses tenen previstes".

L'objectiu principal d'aquest registre és "incentivar el control de la jornada laboral. En el cas dels treballadors/es a temps parcial per tal que no facin més hores de les contractades i, en el cas dels treballadors/es a temps complet, com a mesura dissuasiva respecte a les hores extraordinàries no declarades. En definitiva, l'administració laboral comptarà amb una major possibilitat de control".

Per concloure, Benavides destaca "les importants conseqüències jurídiques que pot suposar per a les empreses l'incompliment d'aquestes obligacions de registre".

Eulàlia Martínez i Puig, directora de Cecot Formació, ressalta que a les empreses "els preocupa molt estar al dia en temes jurídics, i valoren molt rebre formació de docents molt versats en el tema i que els aporta uns coneixements pràctics que poden aplicar immediatament en el seu dia a dia laboral”.