La Federació del PSC Vallès Oest diu #NOésNO davant el possible debat d'investidura de Rajoy

Comunicat de la Federació del PSC Vallès Oest davant el possible debat d'investidura del candidat del PP, Mariano Rajoy, com a president del Govern d'Espanya

PSC Vallès Oest
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:38h
El PSC Vallès Oest defensa el vot contrari del conjunt del Grup Socialista al Congrés respecte a la investidura de Mariano Rajoy o de qualsevol altre candidat o candidata del PP a la presidència del Govern d'Espanya. Aquest és el sentir dels i les militants de la Federació, tal i com van demostrar en el procés de primàries del passat dissabte, ja que durant la campanya ambdós candidats a la primera secretaria havien defensat el vot negatiu a una possible presidència del PP al Govern espanyol.

Recolzem la postura de la Comissió Executiva del Partit i del seu primer secretari, Miquel Iceta, respecte al vot negatiu dels diputats del PSC al Congrés en el possible debat d’investidura de Rajoy.

Demanem als i les representants del Consell Nacional del PSC el seu posicionament clar per un vot contrari a la investidura de Mariano Rajoy o de qualsevol altre candidat/a popular a la presidència del Govern espanyol, en les importants reunions que tindran lloc aquests propers dies.

Ens reafirmem en la petició d’un Congrés extraordinari del PSOE, amb un procés de primàries inclòs, per tal que la militància del partit pugui escollir el nou secretari o secretària general. En aquest sentit, centenars d’afiliats de la nostra Federació ja ha signat el manifest on es recull aquesta petició.