El CN Terrassa tornarà a Nàpols a disputar la segona fase de l'Euro Cup

Finalment serà a la ciutat italiana i no a Terrassa on l'equip egarenc s'enfrontarà al CC Napoli, al Ferencvaros i al Pays d'Aix

La Torre
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:51h
Els jugador del CN Terrassa de waterpolo fan pinya en un partit.
Els jugador del CN Terrassa de waterpolo fan pinya en un partit. | CN Terrassa
El Club Natació Terrassa ja sap amb qui es veurà les cares en la segona fase de l'Euro Cup de waterpolo. La LEN ha donat a conèixer el sorteig d'aquesta ronda, que ha situat el conjunt de Dídac Cobacho en el grup F juntament amb el Circolo Canottieri Napoli italià, el Ferencvaros hongarès i el Pays d'Aix Natation francès. La fase es disputarà finalment a Nàpols entre el 28 i el 30 d'octubre, de manera que els egarencs tornaran a la piscina Felice Scandone, el mateix escenari on el cap de setmana passat van superar brillantment la primera ronda. Tot i que el CN Terrassa havia demanat organitzar la fase, la LEN ha optat per la ciutat italiana. Els dos primers classificats accediran als quarts de final.
 
El tècnic Dídac Cobacho entén que, superada la primera fase, "no hi ha grups fàcils". "Ambdós grups són complicats, són els vuit millors equips de la competició fins ara", recorda. Analitzant els rivals, l'entrenador local assenyala el Ferencvaros com el conjunt més fort del grup. "És un equip molt potent, dissenyat per guanyar el títol. S'ha reforçat amb diverses peces, entre elles Balazs Sziranyi, el boia que ha guanyat la Lliga de Campions amb el Barceloneta, i compta amb Daniel Varga, un dels millors waterpolistes de l'actualitat". Quant al Circolo Canottieri, Cobacho afirma que té un nivell semblant al Posillipo. "Té internacionals italians i montenegrins al planter i, a més, disposarà del plus que aporta jugar a casa". Finalment, el Pays d'Aix francès és un equip al qual "coneixem molt bé, ja que ve a entrenar sovint per la zona de Barcelona". "Hi juga Rubén de Lera, que va estar una temporada amb nosaltres, i disposen del capità de la selecció russa i d'un boia montenegrí, entre d'altres".
 
Dit això, Cobacho no amaga que l'objectiu és classificar-se per als quarts. "Sabem que és molt complicat, són paraules majors. Però com ja he dit altres vegades som capaços de tot".