El regidor Jordi Flores encapçala la delegació de Terrassa a Singapur

Amadeu Aguado destaca que "Terrassa té l'oportunitat de presentar la seva oferta turística i el seu patrimoni cultural en una fira d'abast mundial

La Torre
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:04h
L’oferta turística i el patrimoni modernista de Terrassa serà present a la Fira Turística Internacional ITB Àsia Singapur, el certamen professional de turisme més important d’Àsia i Oceania, que tindrà lloc del 19 al 21 d’octubre. Ho farà a través de la seva participació en la setmana catalana a Singapur, que organitza l’Agència de Turisme de Catalunya (ATC) coincidint amb aquesta mostra, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la colla castellera dels Minyons de Terrassa, Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona. El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha destacat que "Terrassa té l’oportunitat de presentar la seva oferta turística i el seu patrimoni cultural en una fira d’abast mundial com a la Fira ITB Àsia Singapur, on hi ha la presència de les principals empreses turístiques d’un mercat gegant i emergent com és l’asiàtic, posant en valor tot allò que la ciutat pot oferir".

Avui surt cap a Singapur la representació institucional de Terrassa, encapçalada pel regidor de cultura, Jordi Flores. Durant la fira, Terrassa es mostrarà al mercat asiàtic com una important oferta turística complementària de Barcelona, amb el seu patrimoni modernista i una tradició castellera que dóna renom a la ciutat arreu a nivell internacional. S’espera la participació de més de 10.000 professionals arribats d’arreu del món. La representació terrassenca hi establirà en els propers dies reunions directes amb entre 45 i 60 operadors turístics asiàtics, a més de diferents presentacions, reunions i entrevistes amb mitjans de comunicació i operadors turístics de la zona.

Amb l’objectiu de donar a conèixer Catalunya com a destinació turística, una delegació de la colla castellera dels Minyons de Terrassa viatjarà fins el país asiàtic, on per primera vegada es podran veure les construccions castelleres. La colla malva desplaçarà fins al país asiàtic més de 200 integrants per fer cinc actuacions en diferents indrets emblemàtics de Singapur, projectant així la imatge de la cultura catalana i terrassenca a l’exterior.