Els alumnes de 5è de l'Escola Joan Marquès visiten l'Olímpic de Terrassa

Els jugadors del primer equip del Terrassa FC David López i Àlex Fernández han fet d'amfitrions

Alumnes de l'Escola Joan Marquès Casals a la gespa de l'Estadi Olímpic de Terrassa.
Alumnes de l'Escola Joan Marquès Casals a la gespa de l'Estadi Olímpic de Terrassa. | Terrassa FC
La Torre
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:40h
Els alumnes de cinquè de primària de l'Escola Joan Marquès Casals de Terrassa ja han visitat les instal·lacions de l'Estadi Olímpic i han viscut una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. La visita, que s'ha produït a partir de les 10 del matí i s'ha allargat fins passades les 12 del migdia, ha inclòs un repàs a la història del club i ha comptat amb la presència de dos dels jugadors del primer equip.

Els egarencs David López i Àlex Fernández han participat en el primer Batec experience de la temporada i han acompanyat als prop de 70 nens en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. Tots dos jugadors, a més, han xerrat i han respost les preguntes dels nens, han signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, han jugat un partidet a la gespa de l'Estadi Olímpic amb els alumnes de l'Escola Joan Marquès Casals. Els nens, a part de viure una experiència diferent a l'Estadi Olímpic de Terrassa, ja que han visitat el museu o els vestidors, entre d'altres espais, s'han endut una entrada gratuïta amb acompanyant per al proper partit que disputarà el Terrassa FC a casa, aquest diumenge 23 d'octubre a les cinc de la tarda contra l'AEC Manlleu.

El Batec experience és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors del club que inclou una visita guiada per Josep Manel Gómez, Jaume Tost, Miquel Bertran i Andrés Aneas a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.