Èxit de les 12 hores de pilota a mà - Memorial Joan Costa del CN Terrassa

S'han jugat un total de dotze partits en una jornada amb un esperit festiu i lúdic

Participants en les XII Hores de pilota a mà
Participants en les XII Hores de pilota a mà | CN Terrassa
La Torre
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:50h
El CN Terrassa va organitzar aquest dissabte les tradicionals XII Hores de Pilota a Mà – 16è Memorial Joan Costa, que van arrencar a les 9 del matí i van durar fins a les 10 de la nit.

La jornada, que va comptar amb una magnífica afluència de públic, va aplegar representants dels millors clubs de Catalunya d’aquest esport. A banda del CN Terrassa, el CN Barcelona, la Casa de Los Navarros de Barcelona, el Club Atano de Barcelona, el Santa Coloma, el CN Igualada i el Club Venecia de Saragossa van aportar jugadors a una competició que servir, un any més, per homenatjar la figura de Joan Costa.

La jornada va constar de dotze partits de categoria absoluta, de cinc enfrontaments d’exhibició de l’escola de pilota i de dos partits femenins, que van servir per mostrar la vitalitat d’una modalitat esportiva arrelada a la història de l’entitat. Les XII Hores suposen el tret de sortida de la temporada, un punt de trobada de la família de la pilota a mà, que es caracteritza per l’esperit festiu i lúdic. 

El resultat dels partits en còmput global, que ve determinat pel color que llueix cada parella, va ser el següent:

Partits de categoria absoluta

Blau – 244 punts
Vermell – 216 punts

Partits infantils

Blau – 89 punts
Vermell – 95 punts

Partits femenins

Blau – 44 punts
Vermell – 42 punts