Un Terrassa FC en plena crisi es veu superat en l'últim quart d'hora

L'equip egarenc cau per 3 a 2 al camp de l'Olot i encadena tres derrotes consecutives

17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:28h
La caiguda lliure del Terrassa FC s'ha accentuat aquest diumenge amb la tercera derrota consecutiva, per 3 a 2 al camp de l'Olot. L'equip egarenc anava per davant al marcador però un fatídic últim quart d'hora va suposar la remuntada garrotxina i la derrota terrassenca. L'equip entrenat per Toni Rodríguez s'enfonsa fins a l'onzena posició de la classificació. La zona de promoció d'ascens queda ja a sis punts i el liderat ni més ni menys que a setze punts.

La crisi de resultats del Terrassa s'uneix als dèficits de plantilla de l'equip vermell. Aquesta setmana, a causa de les baixes, l'entrenador només va disposar de catorze jugadors del primer equip. Malgrat això, els Terrassa FC va saber aprofitar les escasses oportunitats per marcar dos gols, obra de Raillo i Raúl Torres, en la primera part. Entremig dels dos gols egarencs, l'Olot va anotar un gol de Sergio.

En la segona part l'Olot va dominar el joc tot i el marcador favorable al Terrassa (1-2). Va ser en el tram final, ja en el darrer quart d'hora, quan Dembe va forada la porteria d'Ortega, Sis minuts després, Sergio es convertia en bigolejador i botxí dels egarencs.

Tot i que el futur de l'actual entrenador del Terrassa FC, Toni Rodríguez, sembla en entredit, el capità de l'equip i alhora director esportiu del club, Cristian García, ha sortit a defensar-lo: "Toni Rodríguez està fent un bon treball i tot l'equip està a mort amb ell". "Hem de centrar l'atenció en tots. No en l'entrenador", ha afegit Cristian.

UE Olot: Ginard, Jose (c), Bigas, Escudero, Blázquez, Roger (Dembo, 51′), Marc Mas, Èric (Abel, 86′), Kike (Uri Santos, 60′), Sergio i Héctor.

Terrassa FC: Ortega, Xapi Arnau, David López, Cristian (c), Àlex Fernández, Raíllo, Raúl Torres, Velillas (Grasa, 82′), Guti, Dani Pujol i Górriz (Enric Vega, 73′).

Gols: 0-1, Raíllo (21′), 1-1, Sergio Álvarez (30′), 1-2, Raúl Torres (32′), 2-2, Dembo (77′), 3-2, Sergio Álvarez (84′).

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Ha amonestat Roger, Èric Vilanova i Uri (UEO).