Un brillant CN Terrassa es classifica per a la segona fase de l'Euro Cup

Els egarencs han completat així una fase excel·lent, amb un balanç de dues victòries contra el Kirishi rus (11-7) i contra el Potsdam alemany (8-14) i una derrota per la mínima contra el Posillipo italià (8-7)

Equip del CN Terrassa, participant en la competició europea de waterpolo.
Equip del CN Terrassa, participant en la competició europea de waterpolo. | CN Terrassa
La Torre
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:34h
L'equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa s'ha classificat brillantment per a la segona fase de l'Euro Cup després de superar l'OSC Potsdam (8-14) en el tercer partit de la primera ronda que s'ha disputat a Nàpols. El conjunt de Dídac Cobacho ha dut la iniciativa des del principi i ha resolt el compromís amb un parcial de 0 a 5 entre el tercer i el quart període. Els alemanys s'han situat a dos gols a la represa, però les dianes d'Aguilar, Galeev, Alarcón, Serra i Pericas han enfilat l'electrònic fins a un concloent 5 a 12.
 
Els egarencs han completat així una fase excel·lent, amb un balanç de dues victòries i una derrota. Van debutar divendres amb triomf contra el Kirishi rus (11-7), van caure dissabre per la mínima contra el Posillipo italià (8-7) i aquest diumenge han segellat la classificació amb una victòria clara contra el Potsdam alemany (8-14). 

"Hem controlat el partit des del principi. No era fàcil, ja que havien passat menys de 12 hores des del partit contra el Posillipo. Hem fet un bon escalfament i hem sortit molt concentrats. Hem mantingut l'ordre en tot moment. A més, hem vist que, si baixàvem una mica la intensitat, encaixàvem gol, tal com ha passat al principi del tercer quart. Però hem reaccionat de seguida i el partit no se'ns ha complicat", ha explicat l'entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho. El tècnic egarenc ha afegit: "Estem molt contents. Hem fet tres grans partits, tots ells amb la seva dificultat, i hem aconseguit l'objectiu de la classificació. Havíem dit que arribàvem bé, que la Supercopa i els partits contra el Barceloneta ens havien servit per afinar-nos, i ho hem pogut demostrar dins de la piscina".

De la seva banda, el jugador terrassenc Óscar Aguilar ha manifestat: "Hem sortit al cent per cent i hem obert una escletxa inicial que ens ha permès controlar la situació. És cert que s'han apropat després del descans, s'han situat a dos gols, però sabíem que el partit era nostre. Els hem superat en termes generals". Aguilar afirma: "Estem molt contents. Hem assolit l'objectiu i, a més, hem jugat a un gran nivell. Teníem un gran repte d'entrada, contra el Kirishi, i vam respondre a la perfecció. Allà ens jugàvem gran part de les nostres opcions i vam estar a l'alçada. Hem demostrat que ens mereixem aquesta classificació".

El CN Terrassa demanarà organitzar la segona fase de la competició a l'Àrea Olímpica de Terrassa.