L'exèrcit espanyol visitarà Terrassa per a fer-hi un concert

La Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit actuarà al Centre Cultural dijous al vespre | La colla sardanista Amunt i Crits acompanyarà l'orquestra militar

La Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit, en un concert a Barcelona
La Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit, en un concert a Barcelona | Exèrcit de Terra
La Torre
14 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:05h
L'exèrcit espanyol visitarà Terrassa aquest dijous, dia 20 d'octubre, per a fer-hi un concert. La Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit de Terra farà un concert al Centre Cultural Terrassa a les set de la tarda.

A la música, que interpretaran els militars, s'hi afegiran els grups de ball de Marisa Yudes L'Equip, la Casa de Aragón, la colla sardanista Amunt i Crits i el grup colombià "Fuego en los pies".

La Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit és una orquestra formada per una trentena de músics professionals, en què predominen els instruments de vent, els metalls i la percussió. El conjunt sol fer un concert al mes, amb un programa que solen dedicar a un tema concret: havaneres, tangos, swing, bandes sonores de pel·lícules, música clàssica... tot i que sempre inclouen peces de música militar i tradicional espanyola.

Tot i que la majoria de concerts els fan al Palau de Capitania de Barcelona, altres els han fet a la Basílica de la Mercè, com per Nadal o per Setmana santa, a la Capella Castrense del Parc de la Ciutadella, o en auditoris civils, siguin de Barcelona o, com és el cas, fora de la capital. De fet, la Unitat ha actuat a Tarragona, Lleida, Girona, Tremp, Vielha, Figueres o Llagostera, per exemple, abans d'arribar a Terrassa.

El concert de dijous al Centre Cultural Terrassa és gratuït, però cal obtenir una invitació a l'adreça de correu electrònic oc-ige@et.mde.es.
 

El cartell del concert Foto: Inspección General del Ejército