El Club Egara tanca un acord amb la Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc

Se'n beneficiaran els socis ratllats, que gaudiran de diferents descomptes

Pere Marcet, president del Club Egara, i Montserrat Barberà, de  Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc.
Pere Marcet, president del Club Egara, i Montserrat Barberà, de Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc. | Rafel Martín
La Torre
14 d'octubre del 2016
Aquest dilluns al matí s'ha signat el contracte de col·laboració entre el Club Egara i la Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc, que oferirà avantatges als socis del club del Pla del Bon Aire.

El president del Club Egara, Pere Marcet, acompanyat del gerent de l'entitat, Joan Gabarró, han estat els encarregats de formalitzar l'acord juntament amb Montserrat Barberà i Helena Bertran, de Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc.

El Club Egara, a través dels seus diferents canals, publicitarà Farmàcia Ortopèdia Roc Blanc, que oferirà diferents serveis al associats. Per a tots els socis del Club Egara hi haurà una primera visita gratuïta durant el curs 2016-2017, un 20% de descompte en plantilles ortopèdiques i un 15% de descompte en ortesis. Per als jugadors sèniors amb llicència tant d'hoquei, com de tennis, com de pàdel, l'empresa oferirà un 30% de descompte en plantilles ortopèdiques. I per als jugadors i entrenadors del primer equip d'hoquei masculí i femení  del Club Egara, un 50% de descompte en plantilles ortopèdiques.

Aquest acord s'afegeix també al que l'entitat egarenca ja va firmar el juliol passat amb Òptica Cottet, que també oferia altres contraprestacions als socis del club.