Vidal i Molina guanyen la prova del Circuit de Frontennis del CN Terrassa

Lidia Simón i Lucía Pérez s’imposen en categoria femenina

Els finalistes de la categoria masculina absoluta de la prova disputada al CN Terrassa. | CN Terrassa
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:42h
Les instal·lacions del Pla del Bon Aire del Club Natació Terrassa van acollir el cap de setmana passat una prova puntuable per al Circuit Estatal de Frontennis en modalitat pilota olímpica. La competició va estructurar-se en cinc categories, tres masculines (absoluta, sub’22 i juvenil) i dues femenines (absoluta i sub’22) i va aplegar 48 jugadors.

En categoria absoluta masculina, el títol va correspondre a Gustavo Vidal i Víctor Molina, que van superar Juan Iranzo i Adrián León en la gran final. Vidal i Molina van repetir èxit en categoria sub’22 masculina, en aquest cas, desfent-se de Jesús Hamid i Adrián León. Així mateix, en la categoria juvenil, Guillermo Ortega i Martín Aravid van derrotar Ignacio Fernández i David Labory en la final.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, Lidia Simón i Lucía Pérez van proclamar-se campiones per davant d’Ingrid Ruiz i Sara Ibáñez, mateix resultat que va registrar-se en categoria sub’22.