Rosa Maria Ribera participa en un congrés a Bogotà

La tinent d'alcalde de Terrassa ha viatjat a Colòmbia per prendre part del congrés de Ciutats i Governs Locals Units

La tinent d'alcalde Ribera, entre representants polítics de ciutats d'arreu del món.
La tinent d'alcalde Ribera, entre representants polítics de ciutats d'arreu del món. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:10h
La tinent d'alcalde de Drets Socials i Serveis a les persones de Terrassa, Rosa Maria Ribera, està participant aquests dies al cinquè congrés de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), el principal organisme internacional de governs locals. El congrés s'està celebrant a Bogotà (Colòmbia) entre el 12 i el 15 d'octubre, sota el lema "Veus locals per a un món millor".

En aquest congrés participen prop de 3.000 representants polítics de ciutats d'arreu del món per a debatre els principals aspectes, prioritats i reptes de futur que els governs locals i regionals han d'afrontar, a més de revitalitzar el moviment municipalista internacional i enfortir aquesta xarxa global mitjançant l'intercanvi d'experiències i l'aprenentatge mutu. D'altra banda, la cimera també servirà per escollir la nova presidència de la CGLU i la renovació de la direcció d'aquest organisme.
 
En la sessió d'ahir es va celebrar la conferència-debat sobre Agenda 21 de la Cultura, amb Ribera i diferents alcaldes i alcaldesses de Canadà, Equador, Xina, França, Argentina i Xile, a més d'experts de la Comissió de Cultura de CGLU. La tinent d'alcalde egarenca va parlar del desenvolupament de l'Agenda 21 de la Cultura a Terrassa, en una sessió en què es va tractar la transversalitat de l'Agenda 21 de la Cultura a les ciutats i la seva relació amb altres àmbits com l'educació, l'urbanisme, la governança i la inclusió social.