Mina, «sorpresa» per les declaracions de l'alcalde de Terrassa

En un escuet comunicat, l'empresa demana a Ballart que rectifiqui les seves paraules en què acusa l'empresa d'obstaculitzar la fi de la concessió del servei d'aigua

Seu de Mina, Aigües de Terrassa
Seu de Mina, Aigües de Terrassa | MPAT
La Torre
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:25h
Mina, Aigües de Terrassa, ha contestat a les declaracions fetes ahir per l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en què afirmava haver rebut pressions i extorsions per l'afer de la gestió de l'abastament de l'aigua a la ciutat.

En un breu comunicat, Mina manifesta "la nostra sorpresa davant les declaracions de l'Alcalde Jordi Ballart" en una entrevista al diari El Punt Avui, en què "parteix d'unes acusacions sobre fets atribuïts a la nostra Societat, totalment desafortunades i sense cap tipus de fonament". L'empresa apel·la "al bon criteri i sentit comú en futures declaracions públiques que el senyor Ballart pugui fer" sobre la Societat.

L'empresa informa, en el mateix comunicat, a la ciutadania, que demanaran "una rectificació, si més no, sobre la part de l'entrevista en què injustament acusa a Mina, Aigües de Terrassa de cometre actes que desprestigien la seva trajectòria i tarannà".

A l'entrevista, Ballart, que defensa la gestió municipal del servei d'aigua i la liquidació de la concessió a Mina, deia que l'empresa no havia donat la informació per a fer aquesta liquidació, amb "molts impediments, moltes obstruccions, pressions i propostes unilaterals i, en alguns casos, il·legals" i parlava, fins i tot, de "xantatge". Ballart també afirmava haver rebut pressions, com "amenaces, anònims, extorsions a casa meva, trucades, propostes que infringeixen la llei..." a partir de l'afer de l'aigua.

Mina acaba el seu comunicat amb un oferiment de diàleg a Ballart "als efectes de resoldre aquesta situació i les que s'haguessin pogut suscitar en aquest tema".