Núria Parlon es reafirma en el seu «no» a Rajoy en un míting a Terrassa

La candidata a primera secretària del PSC s'ha trobat amb els militants socialistes terrassencs aquest dilluns

Núria Parlon, a la trobada amb els militants terrassencs
Núria Parlon, a la trobada amb els militants terrassencs | PSC Terrassa
La Torre
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:14h
Núria Parlon, candidata a la primera secretaria del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha visitat aquest dilluns la seu del partit a Terrassa, on s'ha reunit amb els militants egarencs.

A la trobada, Parlon ha insistit en què, si surt escollida en les eleccions primàries que se celebren aquest dissabte, els diputats socialistes catalans votaran en contra de la investidura de Mariano Rajoy. "No ens abstindrem en la votació per a fer president Rajoy", ha insistit; "quatre anys més de PP significarien quatre anys més de retallades en drets civils, en benestar social, i també l'acceptació de la corrupció i les males pràctiques polítiques".

La candidata ha rebut el suport de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que ja s'ha manifestat a favor de la també alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet en diverses ocasions, i del primer secretari del PSC del Vallès Oest, Amadeu Aguado.
 
La trobada amb la militància de Parlon ha durat més d'una hora, en què han parlat de diversos temes, tant de país com de funcionament intern. Parlon ha apostat perquè tots els canvis "hauran de ser consultats a la militància, i no decidits per una gestora", i considera que el seu partit ha de fer "un gir a l'esquerra".

La votació de les primàries socialistes catalanes se celebrarà aquest proper dissabte, i els militants podran votar a la seu del PSC a Terrassa, al carrer de la Rasa, des de les deu del matí fins les set de la tarda. Els militants podran escollir entre Núria Parlon o l'actual primer secretari, Miquel Iceta.