La importància de la donació d'òrgans, en una doble jornada a Terrassa

L'Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya organitza una xerrada i una jornada solidària aquests dimarts i dimecres | El CF Pueblo Nuevo 2002 presentarà els seus equips en col·laboració amb l'Associació

La nova samarreta del CF Pueblo Nuevo 2002, amb un missatge a favor de la donació d'òrgans, es presentarà dimecres
La nova samarreta del CF Pueblo Nuevo 2002, amb un missatge a favor de la donació d'òrgans, es presentarà dimecres | J. A.
La Torre
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:04h
La importància de la donació d'òrgans i teixits centrarà una xerrada aquest dimarts a la tarda a Terrassa. L'Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ATHC), que la setmana passada va obrir una delegació a la ciutat, organitza aquesta setmana els seus primers actes a la ciutat.

Aquest dimarts, a les set de la tarda, la doctora Roser Vallès, responsable de promoció de la donació de l'Organització Catalana de Trasplantaments de la Generalitat, donarà una xerrada sobre la donació d'òrgans i teixits i sobre la importància de que les persones trasplantades, i les que no ho són facin esport. Serà al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, a la plaça de la Cultura. L'acte comptarà també amb la presència del regidor d'Esports, Dani Nart, el president de l'ATHC, Josep Maria Martínez, i la delegada al Vallès Occidental de l'Associació, Puri Marsà.

D'altra banda, aquest dimecres, dia 12 d'octubre, el Club de Futbol Pueblo Nuevo organitza una jornada solidària per a promoure també la donació d'òrgans i teixits. El club i l'associació presentaran els diferents equips del club, i hi haurà altres activitats, com una paella popular, i diferents actuacions i exhibicions. El CF Pueblo Nuevo 2002 farà la primera aparició en públic, a més, amb les noves equipacions, que llueixen el logotip "Donar vida", de la campanya que fomenta la donació.