El club terrassenc va perdre contra el Santa Coloma RC

Joaquim Albalate
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:04h
Els equips del CR Carboners de Terrassa han començat la temporada amb mal peu. El primer equip dels groc-i-negres, actual campió de Segona Catalana, va perdre el primer duel contra el Santa Coloma RC, campió de Tercera Catalana. Tot i jugar a casa, a Can Jofresa, i ser un equip teòricament superior, els Carboners no van imposar-se al seu rival en pràcticament cap moment del partit.

L'equip terrassenc va colpejar primer, amb un assaig que culminava una primera possessió excel·lent. A partir d'aleshores, però, el partit va donar la volta. La davantera visitant va superar a la local en gairebé tots els aspectes, i els visitants van imposar el seu joc i van arribar a la mitja part guanyant per 7-12. La segona part va continuar amb la mateixa tònica, i tot i l'esforç dels Carboners en l'últim tram, els terrassencs van acabar perdent per 17-24, que els obliga a no cometre cap més error si volen mantenir intactes les aspiracions de disputar la Primera Catalana a partir de gener.

Per la seva banda, el segon equip del club terrassenc va perdre pel contundent resultat de 12-93 contra el Navata Rugby Matcarrelage. Tot i això, i malgrat que al descans els visitants ja guanyaven per més de 30 punts, el Carboners "B" no van abaixar els braços i van anotar dos assajos per dues errades visitants. El filial groc-i-negre, que compta amb 15 jugadors, la majoria dels quals han començat aquesta temporada a jugar a rugby, va mostrar una bona organització i uns bons fonaments tècnics, que fan preveure que més endavant plantaran més cara.

Les Carboneres també van perdre a Martorell. Tot i que a la primera meitat van fer dos assajos i, al descans, guanyaven per 0-10 al combinat del Martorell RC i l'Anoia RC, les locals van despertar i van aconseguir remuntar el partit a vuit minuts pel final, tot i els esforços finals de les Carboneres per arribar a anotar. El resultat final va ser de 12-10.

Finalment, el Badalona RC compta aquest any amb presència carbonera a la categoria sub18. En el seu primer partit oficial, els badalonins i terrassencs van perdre contra el Gòtics RC per 38-13.