L'alcalde de Terrassa afirma haver rebut extorsions per l'afer de l'aigua

Jordi Ballart, favorable a la gestió municipal del servei d'abastament d'aigua, hauria rebut amenaces pel seu posicionament

La Torre
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:52h
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa.
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. | ACN
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, hauria rebut amenaces i extorsions pel polèmic afer de la gestió del servei d'abastament d'aigua a la ciutat. En una entrevista al diari El Punt Avui, Ballart afirma que en les darreres setmanes ha rebut "pressions amb el tema de l'aigua". "Amenaces, anònims, extorsions a casa meva, trucades, propostes que infringeixen la llei...", són les pressions que l'alcalde egarenc afirma haver rebut.

Jordi Ballart, en la mateixa entrevista, afirma que no té decidit si optarà a la reelecció en finalitzar aquest mandat com a alcalde de Terrassa, especialment després d'aquestes amenaces i extorsions rebudes per l'afer de l'aigua. "No ho he decidit. Això de la política és molt complicat i, veient i vivint aquestes últimes setmanes, amb totes les pressions amb el tema de l'aigua...". 

El govern municipal de Terrassa, en minoria i bipartit amb PSC i Convergència, aposta per la gestió directa del servei d'abastament d'aigua. Enguany finalitza la concessió a Mina d'Aigües de Terrassa, empresa que ha controlat el servei durant les darreres dècades, i properament s'haurà de liquidar el servei per donar pas a un nou model de gestió. Una àmplia majoria del Ple municipal, 20 de 27 regidors (PSC, ERC-MES, Terrassa en Comú i CUP), s'han posicionat a favor de recuperar la gestió municipal del servei d'abastament d'aigua, fins ara en mans d'una empresa privada.