L'AVAN recapta més de 4.800 euros en el seu XVI Sopar Solidari

Hi van assistir més de 200 persones, entre les quals personalitats com el conseller Josep Rull o el president del consell comarcal, Ignasi Giménez

El Sopar Solidari d'AVAN va tenir lloc divendres passat.
El Sopar Solidari d'AVAN va tenir lloc divendres passat. | AVAN
NacióCastells
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:16h
Aquest divendres AVAN, l'Associació Vallesana d'Amics de la Neurologia, ha celebrat una nova edició del seu tradicional sopar solidari. Sota el títol "Amb tu, podem fer futur", un total de 212 persones han participat en el sopar. Gràcies a l'aportació d'aquests comensals, les col·laboracions de fila zero i la venda de paperetes de la tómbola solidària, l'AVAN ha pogut recaptar més de 4.800 euros.

L'entitat facilitarà, amb aquests diners, l'accés a teràpies i serveis a persones amb menys recursos. Per exemple, durant el 2015 l'AVAN va aportar més de 64.000 euros per ajudar econòmicament 117 famílies.

Al sopar hi han assistit comensals destacats, com el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el president del Consell Comarcal i Alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i representants de la Diputació i dels ajuntaments de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Rubí.

També hi ha participat una representació del teixit empresarial i del tercer sector de la comarca, i també usuaris de l'Associació, voluntaris i treballadors de l'entitat, que van voler donar-hi suport i acompanyar-la en la catorzena edició d'aquest sopar solidari.