Tres castells de la gamma alta de set dels Castellers de Terrassa a Molins

Els blauturquesa hi fan el 7 de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7 per sota | Els Matossers descarreguen el 3 de 7 però desmunten dues vegades el 4 de 7

Pisos superiors del 7 de 7 dels Castellers de Terrassa a Molins de Rei
Pisos superiors del 7 de 7 dels Castellers de Terrassa a Molins de Rei | CdT
La Torre
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:23h
La Plaça de l'Església de Molins de Rei ha vist aquest diumenge la diada castellera de Festa Major, una festa major que, tot i que coincideix habitualment amb Sant Miquel, aquest any ha estat força tardana. Els Matossers de Molins de Rei han exercit d'amfitrions dels Castellers de Terrassa, que venien de fer la millor actuació de la temporada al Concurs de Castells de Tarragona.

La colla local, els Matossers, han descarregat el 3 de 7 de sortida, el quart de l'any. A la segona ronda, els de la camisa marró han optat pel 4 de 7, que ja havien descarregat tres vegades, però han fet dos intents desmuntats. Els del Baix Llobregat han tancat amb el 5 de 6 i amb el 2 de 6 per sortir amb tres castells de plaça.

Per la seva banda, els Castellers de Terrassa s'han presentat a Molins amb diverses baixes d'última hora que ha fet que haguessin de rebaixar les seves expectatives. Els blauturquesa han començat amb el cinquè 7 de 7 descarregat de l'any i han portat, a la segna ronda, un 5 de 7 sense complicacions. Els terrassencs han acabat amb el 3 de 7 per sota, que només havien fet una vegada aquesta temporada, i han tancat amb un pilar de 5.

Les dues colles han volgut destacar la col·laboració i el bon ambient entre les dues colles durant la diada, que ha acabat amb un dinar de germanor ofert pels Matossers.

LA DIADA: Festa Major de Molins de Rei
Plaça de l'Església, Molins de Rei. Diumenge, 9 d'octubre del 2016.
Matossers de Molins de Rei: 3de7, id4de7, id4de7, 5de6, 2de6, P4
Castellers de Terrassa: 7de7, 5de7, 3de7ps, P5