La tercera promoció Batxibac de l'Escola Pia de Terrassa marxa a Nantes

El currículum del batxillerat català-francès contempla un intercanvi i una estada a França a més d'un mínim de 10 hores setmanals en llengua francesa

El grup d'alumnes de l'Escola Pia que ha viatjat a Nantes.
El grup d'alumnes de l'Escola Pia que ha viatjat a Nantes. | Escola Pia
La Torre
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:58h
La tercera promoció Batxibac de l'Escola Pia de Terrassa ha marxat d'intercanvi a Nantes, França. El currículum del batxillerat català-francès contempla un intercanvi i una estada a França a més d'un mínim de 10 hores setmanals, cada curs, impartides en llengua francesa. El Batxibac, que incrementa les opcions de futur dels joves perquè aporta una doble titulació, la del batxiller propi i la del baccalauréat (batxillerat francès) possibilita als alumnes poder estudiar tant a les universitats espanyoles com a les franceses i també dels països francòfons.

L''Escola Pia de Terrassa és pionera a la ciutat perquè el curs passat va graduar els primers alumnes en aquesta modalitat amb un 100% d'aprovats. Actualment, la tercera promoció Batxibac està cursant primer de Batxillerat.

Nantes és una ciutat cosmopolita, creativa i única per a promoure una total immersió lingüística. Els alumnes viuen amb famílies natives i fan l'intercanvi amb el grup de Batxibac de l'escola Blanche de Castille, un centre pioner i de renom a tot el país, que els acull i acompanya en les activitats acadèmiques.