L'Eix Comercial Sant Pere organitzarà la desfilada Fashion&Dinner Friday

El proper 21 d'octubre al vespre el comerç de moda i la restauració prendran el carrer Ample

La Torre
16 d'octubre del 2016
L'Eix Comercial Sant Pere sortirà al carrer el proper 21 d'octubre amb la Fashion&Dinner Friday, una desfilada de moda de la temporada tardor-hivern que es combinarà amb un espai de restauració en el qual els passejants podran trobar tapes i begudes per acompanyar les seves compres. Amb la Fashion&Dinner Friday, l'Eix Comercial Sant Pere pretén acostar la moda a peu de carrer, una forma que consideren "molt efectiva" per mostrar les novetats de la temporada i la diversitat del comerç de la zona.

La desfilada es durà a terme en el primer tram del carrer Ample, entre els carrers de Francesc Salvans i de la Independència. En l'espai més proper al Mercat del Triomf se situarà la zona de backstage, seguit per un escenari de 24 metres quadrats amb una passarel·la de catorze metres. Al voltant de la passarel·la hi haurà cadires per tal que el públic pugui veure la desfilada assegut.

A la zona de restauració, hi haurà taules i cadires per tal que la gent pugui sopar tot mirant la desfilada. En l'espai de restauració hi haurà montaditos i tapes, així com tot tipus de begudes, servits per "Els 16m2 del Triomf", soci de l'Eix Comercial Sant Pere.

A la desfilada hi haurà tretze passis, entre moda, complements i ulleres. Calçats Guzman, Cotton, Districte 19, Domènech Òptics , Glòria Moda Íntima, Merceria Sant Pere i Punt Moda prendran part de la desfilada. Tot els models aniran pentinats i maquillats per l'equip de Innova’t Perruqueria i Estètica. El polifacètic David Traver serà el presentador de la desfilada. Entre tots els assistents es repartiran vals amb un 20% de descompte, que seran vàlids el dissabte dia 22 d'octubre en els comerços que desfilaran a la Fashion&Dinner Friday.
 

Cartell del Fashion&Dinner Friday Foto: Eix Comercial Sant Pere