El Club Natació Terrassa homenatja els seus esportistes més destacats

També s'han entregat insígnies als socis que fa 25 i 50 anys que estan vinculats al club

Els homenatjats a l'acte del Club Natació Terrassa
Els homenatjats a l'acte del Club Natació Terrassa | CNT
NacióCastells
07 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:57h
El Club Natació Terrassa ha celebrat un acte d'homenatge aquest dijous als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat a l'entitat, i també als esportistes més destacats de l'últim any. L'esdeveniment, al Teatre Principal de Terrassa, l'ha presentat l'actor Quim Masferrer i ha comptat amb 450 convidats, així com amb la presència de representants de l'Ajuntament.

En total, 61 esportistes i equips han rebut un reconeixement pel seu paper en la temporada 2015-16. Entre ells, els nedadors Albert Puig, Patricia Castro i Sarai Gascón, les subcampiones d'Europa júnior de waterpolo, Paula Leitón i Sandra Domene, i el tècnic Xavi Pérez, i els medallistes de bronze al mateix campionat masculí, Álvaro Granados, Oriol Rodríguez i Agustí Pericas. També van rebre un premi el sènior femení de bàsquet per l'ascens a Copa Catalunya, l'equip cadet B de futbol per pujar a Primera Divisió o els patinadors Laia Bou i Aleix Bou. També es van concedir mencions especials a quatre esportistes vinculats al club que han deixat l'alta competició: el basquetbolista Miquel Fernàndez i els waterpolistes David González, Maribel Cuesta i Gemma Gutés.

Després, el protagonisme ha recaigut en els socis que han sigut fidels al club durant 25 anys, a qui se'ls ha donat l'escut d'argent, i, sobretot, en els dotze socis que porten 50 anys vinculats al club, que han rebut l'escut d'or.

L'acte ha conclòs amb un homenatge als sis esportistes i el tècnic format al club que van formar part dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio d'aquest estiu. La nedadora Sarai Gascón, triple medallista aquest estiu, i que acumula sis metalls en total, ha estat protagonista. També s'ha homenatjat els nedadors Albert Puig i Patricia Castro, els waterpolistes Ricard Alarcón, Iñaki Aguilar i Paula Leitón i el tècnic de waterpolo Jordi Valls, que s'han sumat als altres set olímpics de la història del club per a captar el moment en una fotografia.