«Aventura Canina» exhaureix les entrades al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle musical infantil, basat en una famosa sèrie de televisió, omplirà l'auditori en dues sessions aquest diumenge

La imatge promocional d'Aventura Canina
La imatge promocional d'Aventura Canina | Centre Cultural Terrassa
La Torre
08 d'octubre del 2016
L'espectacle musical infantil Aventura Canina ha exhaurit les entrades per la doble funció que fa aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa. El musical, basat en la famosa sèrie d'animació per a nens La patrulla canina, arriba aquest diumenge a dos quarts d'una i a les sis de la tarda.

L'espectacle, que ha creat molta expectació entre els nens i nenes de Terrassa, inclou música, ball, veus en directe i molta diversió; un espectacle que, segons els impulsors, atrapa els més petits i emociona els grans.

En un lloc anomenat Bahía Aventura, els habitants viuen tranquilament amb amistat, respecte i col·laboració entre els veïns. Un grup d'amics canins lideren les operacions més inesperades per salvaguardar el benestar de la comunitat. A l'espectacle, aquesta patrulla s'ha d'enfrontar a l'operació Salvar el Parc de Mascotes, una de les més importants que se'ls ha presentat mai, i necessiten voluntaris per enfrontar-se al malvat que vol fer mal als veïns.

L'espectacle, que dura 90 minuts, ha esgotat totes les entrades que s'havien posat a la venda a un preu de 12 euros.