Entitats

El Centre Excursionista de Terrassa vol recuperar la coral

Hi haurà dos grups, juvenil i adult, oberts a tothom, soci o no de l'entitat | El dilluns 17 d'octubre es farà la primera reunió

per La Torre , 8 d'octubre de 2016 a les 13:00 |
La sala d'actes del Centre Excursionista de Terrassa, amb un piano | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Excursionista de Terrassa recupera les corals, una activitat que havia tingut fa molt de temps, després que alguns socis s'hi interessessin. El cant coral, diu l'entitat, "és la forma més senzilla, directa i natural d’acostar tothom a la música i, també, una activitat que fomenta valors importants en la societat d’avui en dia i que van també molt lligats al tarannà del nostre país".

Per això el CET, dins de la seva diversificació d'activitats, organitza dues noves corals: una de juvenil, per a joves de fins a 15 anys, i la d'adults, a partir dels 16 anys i sense límit d'edat. Els assajos seran els dilluns, de sis a set de la tarda, en cas de la juvenil, i de dos quarts de vuit a nou del vespre per als adults. La intenció és, diuen, crear un ambient de germanor i poder cantar junts cançons fresques, actuals i engrescadores.


La reunió informativa, on es presentarà el director de les corals, Lluís Yera, serà el dilluns 17 d'octubre al Centre Excursionista, al carrer Sant Llorenç, 10, i els grups estan oberts tant per als socis de l'entitat com per als que no ho són, i no cal tenir coneixements previs de música.

 

Participació