L'Ajuntament de Terrassa va ser blau i taronja per la paràlisi cerebral

Dimecres es va celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

L'Ajuntament de Terrassa, il·luminat de blau i taronja.
L'Ajuntament de Terrassa, il·luminat de blau i taronja. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
07 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:43h
La regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, va presidir dimecres al vespre l'acte de commemoració a Terrassa del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que va tenir lloc a l'atri de l'Ajuntament. A l'acte van assistir representants d'entitats relacionades amb aquest trastorn i dels grups municipals.

A més de la intervenció de la regidora, l'acte va incloure la lectura d'un manifest commemoratiu de l'Associació de la paràlisi cerebral (Aspace), llegit per la presidenta de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) i familiars i persones usuàries del Centre de Paràlisi Cerebral (CPC) de l'entitat. També hi va haver una actuació musical a càrrec de persones vinculades al CPC i, com a cloenda, es va il·luminar la façana de l'Ajuntament de color blau i taronja, tal com es va acordar per unanimitat de les forces polítiques amb representació municipal.
 
Amb actes com aquest, Terrassa referma el seu compromís amb els seus ciutadans i ciutadanes per la dignitat i la qualitat de vida per a tothom sense distinció per motiu de gènere, orientació sexual, origen, edat, pertinença cultural, creences o per les capacitats de cada persona.