Terrassa analitza el seu perfil turístic

La Masia Freixa ha acollit una reunió de la Taula de Treball de Producte Turístic, presidida pel tinent d'alcalde Amadeu Aguado

per La Torre , 7 d'octubre de 2016 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme, Amadeu Aguado, ha presidit aquest dijous la reunió ordinària de la Taula de Treball de Producte Turístic que aplega representants de l’Ajuntament de Terrassa així com d’una trentena d’institucions, entitats, associacions i empreses públiques i privades del sector turístic a la ciutat. Durant la reunió, celebrada a la Masia Freixa, s’ha fet un repàs a les diferents activitats de promoció que s’han dut a terme durant l’any i als diversos productes turístics impulsats a la ciutat.
 

La Taula de Treball de Producte Turístic es va constituir el mes de juliol de 2014, amb l'objectiu de crear sinergies entre l'administració i les empreses de la ciutat, afavorir la creació de productes turístics, així com acordar de forma conjunta les accions a emprendre i les futures línies de promoció.

 

Participació