Antoni Bolinches obre aquest dilluns el cicle de tardor «​90 minuts per viure» del Centre Cultural Terrassa

Antoni Bolinches
Antoni Bolinches | Centre Cultural Terrassa
La Torre
09 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:12h
El Centre Cultural Terrassa comença aquest dilluns el cicle de tardor de les conferències 90 minuts per viure. El cicle, que oferirà una conferència cada segon dilluns de mes, comença amb El secret de l'autoestima, a càrrec d'Antoni Bolinches.

Bolinches parlarà de la seva teoria de la seguretat personal, on l'autoestima és el primer i primigeni factor de la seguretat, a la qual, després, i a mesura que les persones van desenvolupant amb l'edat altres facultats, s'hi afegeixen l'autoimatge, l'autoconcepte i la competència sexual. Bolinches, que és llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació amb grau de llicenciat en Psicologia i un màster en Sexualitat Humana, ho resumeix amb una frase: "l'autoestima no és l'autoestima, sinó molt més que l'autoestima".

La conferència és a les set de la tarda i l'entrada és lliure, igual que ho serà en les altres: dilluns 14 de novembre, Joan Antoni Melé presenta Éssers humans o titelles. L'educació és la clau; dilluns 12 de desembre, Teresa Guardans farà Sobre el silenci: per què l'homo sàpiens necessita callar?, i el dilluns 9 de gener Jordi Pigem parlarà sobre La intel·ligència de la vida. El cicle és una iniciativa del Consell Consultiu de la Fundació Antiga Caixa de Terrassa.