Òmnium farà un vermut i presentarà un llibre sobre Muriel Casals el 12-O

Aquest dimecres Òmnium Cultural de Terrassa convida a "no celebrar" el 12 d'octubre amb la presentació d'un llibre de Quim Torra

Quim Torra i el seu llibre sobre Muriel Casals
Quim Torra i el seu llibre sobre Muriel Casals | Adrià Costa
La Torre
09 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:16h
Aquest dimecres Òmnium Cultural convida a "no celebrar" el 12 d'octubre. Ho farà amb un vermut a les dotze del migdia, en el qual Quim Torra, expresident de l'entitat, presentarà el seu llibre "Muriel Casals i la revolució dels somriures".

La presentació serà a l'Ateneu Terrassenc, al passeig del Vapor Gran, 39, B. El llibre parla de la figura de la desapareguda Muriel Casals, una mort que "ha impactat profundament en la societat catalana". Segons la sinopsi del llibre, Casals "s'havia guanyat per mèrits propis un lideratge transversal en el camp sobiranista" per "les seves maneres suaus, l'actitud ferma i la predisposició al diàleg", però també "la seva llarga trajectòria cívica, la formació acadèmica i la sensibilitat social".

Quim Torra va ser el successor de Casals a la presidència d'Òmnium, i un dels màxims col·laboradors de la que va arribar a sonar com a relleu del president de la Generalitat, Artur Mas, qui va dir d'ella que "la Muriel era la millor de tots nosaltres".