Un cotxe avariat es crema i omple de fum l'avinguda de Béjar de Terrassa

Hi han intervingut la Policia Municipal de Terrassa i una dotació dels Bombers

Els Bombers, apagant el cotxe que ha cremat a l'avinguda de Béjar de Terrassa
Els Bombers, apagant el cotxe que ha cremat a l'avinguda de Béjar de Terrassa | Júlia Reig
La Torre
06 d'octubre del 2016
Actualitzat el 08 d'octubre a les 0:32h
Aquest dijous a la tarda un cotxe s'ha cremat al bell mig de l'avinguda de Béjar de Terrassa, entre els carrer dels Jocs Olímpics i el del Sometent Castella, davant de l'escola bressol Coloraines. L'incident ha tingut lloc cap a un quart de set de la tarda i ha mobilitzat la Policia Municipal de Terrassa i una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Un Peugeot de color blanc ha començat a cremar-se després d'avariar-se, provocant una gran fumera. El foc no ha arribat a l'exterior del vehicle, però ha destrossat part del motor i components de l'automòbil. Una unitat dels Bombers i la Policia Municipal han hagut d'intervenir per apagar el foc, utilitzant diversos extintors.

Hores després de l'incident encara quedaven restes del cotxe a la vorera, tot i que el vehicle ha estat retirat de seguida. També s'ha notat durant diverses hores l'olor a cremat al lloc dels fets, tot i que la pluja que ha començat a caure just després de l'extinció del foc ha refrescat l'ambient.

Durant prop de mitja hora ha estat tallat el trànsit en sentit est a l'avinguda de Béjar, entre els carrers del Pare Millán i del Sometent Castella. Agents de la Policia Municipal de Terrassa han desviat el trànsit.
 

Un cotxe avariat ha causat una gran fumera a l'avinguda de Béjar de Terrassa. Foto: Júlia Reig

 

Restes del cotxe que ha cremat a l'avinguda de Béjar de Terrassa. Foto: Albert Prieto