Noves Generacions inaugura el curs polític «de canyes amb portaveus»

Les joventuts del Partit Popular al Vallès Occidental van celebrar un col·loqui amb els portaveus comarcals a Terrassa

Marta Giménez, Álvaro Benajam, Esteban Gesa, Manuel Buenaño, Álex Rodríguez i Jonatan Cobo.
Marta Giménez, Álvaro Benajam, Esteban Gesa, Manuel Buenaño, Álex Rodríguez i Jonatan Cobo. | PPC
La Torre
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:43h
Els joves de Noves Generacions van donar tret de sortida al nou curs polític organitzant divendres passat a Terrassa una xerrada denominada "De canyes amb portaveus" on hi van participar els portaveus dels diferents grups municipals del Partit Popular del Vallès Occidental. Entre els ponents s'hi trobaven Álex Rodríguez, portaveu del Partit Popular de Catalunya a l'Ajuntament de Terrassa, Esteban Gesa de Sabadell, Álvaro Benajam de Sant Cugat, Jonatan Cobo de Rubí, Manuel Buenaño de Cerdanyola i president comarcal de la formació i per últim Jaime Fernández i Alejandro Doménech de Barberà del Vallès, aquest darrer en qualitat de Conseller Comarcal i membre de noves generacions.

La presidenta de les joventuts de Terrassa i del Vallès Occidental, Marta Giménez Arcusa,  apuntava que estava molt orgullosa del nou  equip que l'acompanya a les noves generacions vallesanes i de la realització d'actes com aquests que "tenen com a  finalitat d'apropar la desconeguda política municipal als més joves".

"Creiem que la política local és la gran desconeguda, molts joves segueixen la política nacional o autonòmica però som molts pocs els implicats en la local. Al cap i a la fi els Ajuntaments són les administracions més properes al ciutadà i aquest fet converteix la política municipal en la més propera i des del meu punt de vista la més agraïda", va afirmar Giménez. La presidenta de Noves Generacions de Terrassa va afegir: "Aquest és un format obert que pretén donar a conèixer la política local. Del que es tracta és que els portaveus responguin a les preguntes dels assistents sense cap mena d'embuts i comparteixin amb nosaltres l'experiència que els comporta representar a un partit com al nostre en una institució com els ajuntaments".

A l'acte, celebrat en una cafeteria del centre de la ciutat, hi van participar, a més dels ponents, més d'una trentena de joves i es van poder escolar molts tipus de preguntes cap als regidors:  si estaven a favor o no de la unió de les dues comarques del Vallès, com afectava la corrupció a la política nacional o quina ha estat la pitjor vivència com a càrrec electe.