El tir amb arc i la música de Terrassa s'uneixen a la Seu d'Ègara

Sergi Cebrián estrena el projecte "Ègara al centre de la diana" amb un videoclip rodat de nit al recinte de les esglésies de Sant Pere

La Seu d'Ègara és la protagonista en el primer videoclip del projecte de Sergi Cebrián.
La Seu d'Ègara és la protagonista en el primer videoclip del projecte de Sergi Cebrián. | S.C.
La Torre
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:19h
L'arquer terrassenc Sergi Cebrián ha unit el patrimoni musical i històric de Terrassa amb el tir amb arc. Ho ha fet a través d'una sèrie de quatre videoclips musicals, protagonitzats per quatre bandes locals, englobats en el projecte "Ègara al centre de la diana".

La Seu d'Ègara, el Castell-Cartoixa de Vallparadís, la Torre del Palau i la Masia Freixa són els espais protagonistes. Els grups Harlock, Kinsale, Faro de Alquimia i Ed Dobeas posen la música a cadascun dels vídeos, que pretenen donar visibilitat al tir amb arc, una disciplina amb una forta vinculació a Terrassa gràcies a arquers com el mateix Sergi Cebrián, un dels millors del país, i el Club d'Arquers de Terrassa. El projecte "Ègara al centre de la diana" és l'avantsala d'un projecte de major magnitud d'àmbit català, ideat per Cebrián.

Els vídeo clips han esrar produïts per Hard Factory Productions, productora local de recent creació i han sigut rodats íntegrament en les localitzacions esmentades durant els mesos de maig i juny del 2016, tot i que encara manca per rodar el videoclip de la Masia Freixa, el rodatge del qual tindrà lloc a mitjan octubre.

El projecte "Ègara al centre de la diana" té el suport de l'Ajuntament de Terrassa i la col·laboració directa del Museu de Terrassa. El finançament de tot el projecte ha anat a càrrec de Sergi Cebrián i els seus patrocinadors, en especial l'empresa d'il·luminació i so Discmusic i la productora Hard Factory. El cineasta terrassenc Antoni Verdaguer ha iniciat la creació d'un documental de la realització de tot el projecte.

El primer videoclip que ha vist la llum és "La Seu d'Ègara", amb Harlock com a banda sonora, i tracta d'una sèrie de llançaments amb arc dins del conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere, de nit i amb les esglésies especialment il·luminades per l'ocasió.