El CAET porta a Terrassa «L'art de triar carxofes» de Jordi Palet

El dissabte 8 i diumenge 9 d'octubre el CAET obre temporada a la Sala Maria Plans

per La Torre, 5 d'octubre de 2016 a les 16:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte dia 8 i el diumenge dia 9 d'octubre el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) inaugura la nova temporada amb L'art de triar carxofes. Amb aquesta obra Jordi Palet explica la vida de la seva àvia -la padrina Marieta- que va morir el 2002 als 96 anys. Des d'aquell moment l¡autor, membre de Farrés Brothers i cia., tenia pendent homenatjar-la.

El guió surt de la llibreta del director, on hi anota des de fa temps vivències i records, i que és plena d'allò que va dir i d'allò que no, del que s'ha sabut després i del que no se sabrà mai. És plena del que ha après al costat d'algú que va creuar el segle vint d'un cap a l'altre.


L'art de triar carxofes parla del pas del temps, de l'envellir dignament i dels records. Explica una vida, tan insignificant o tan excepcional com qualsevol altra però que, com totes les vides, val la pena ser explicada.

L'obra, de petit format, és un espectacle de narració per a adults, amb objectes, sons, un gerani i un titella. Explicada com un llarg monòleg, Palet recorda la seva àvia però també un poble i tot un món, a través de les paraules que el conformaven i a partir de les experiències i records viscuts al llarg d'una vida gairebé centenària. Un prodigi poètic, ple de tendresa i humor.


Dies i Hores: 8 d'octubre del 2016 a les 21h i 9 d'octubre del 2016 a les 18h
Lloc: Sala Maria Plans

Durada: 60 minuts
Preu: 10,50 euros

 

Participació