Incendi en una nau industrial abandonada al barri del Segle XX

El foc va cremar fustes i brutícia i va generar una important fumera

La Torre
04 d'octubre del 2016
Actualitzat el 05 d'octubre a les 17:10h
Un petit incendi va afectar dilluns al vespre l'interior d'una nau industrial abandonada, al barri del Segle XX de Terrassa. Passades les vuit del vespre, el 112 va rebre una trucada per alertar d'un possible incendi a l'interior d'una nau industrial del carrer de Sant Sebastià, i es va passar l'avís  la Policia Municipal de Terrassa i als Bombers de la Generalitat.

Tres dotacions dels Bombers, una ambulància i unitats de la Policia Municipal de Terrassa i dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets, on van comprovar que la nau estava abandonada i no s'hi realitzava cap activitat industrial ni comercial. Els bombers van tirar a terra la porta per poder accedir a l'interior, on cremaven algunes fustes i brutícia provocant força fumera.

La patrulla que va intervenir durant l'actuació de la unitat de Bombers va tallar els accessos a la zona i va efectuar el tall temporal dels carrers del Tren de Baix, de Lepant i de Sant Sebastià. Paral·lelament, des de la seu de la Policia Municipal es va gestionar la localització d'algun responsable de la immobiliària encarregada de la nau per fer-se'n càrrec.