Triple sessió de concerts a la Nova Jazz Cava aquest cap de setmana

S'estrena la Temporada Estable de Jazz amb la presentació dels grup terrassenc New Talent Combo i un concert del Motis - Chamorro quintet amb la Young Band | Diumenge hi actua El Petit de Cal Eril dins el cicle de música moderna

Joan Chamorro i Andrea Motis protagonitzen el concert principal del cap de setmana
Joan Chamorro i Andrea Motis protagonitzen el concert principal del cap de setmana | Nova Jazz Cava
La Torre
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:59h
La Nova Jazz Cava estrena aquest cap de setmana la Temporada Estable de Jazz amb dos concerts, un divendres i un dissabte, mentre continua amb la Temporada Extra de concerts, amb un concert diumenge.

Divendres 7 d'octubre, a dos quarts d'onze de la nit, l'Associació de Músics de Jazz de Terrassa (MuJazzT) presenta New Talent Combo, una formació integrada per músics emergents de la ciutat en l'àmbit del jazz per interpretar un repertori variat d'alguns dels standards més coneguts de totes les èpoques. L'entrada serà gratuïta.

La principal aposta del cap de setmana, però, serà dissabte dia 8, també a les 22:30. El quintet coliderat per Andrea Motis i Joan Chamorro es farà acompanyar de la Young Band, on s'hi sumen bona part dels solistes més destacats de la Sant Andreu Jazz Band, en una extensió de combo a big band que es preveu sorprenent. L'entrada a la web val 17 euros, i a taquilla seran 20. 

D'altra banda, i dins del cicle Terrassa Música Moderna organitzat per l'Ajuntament, El petit de Cal Eril actua diumenge dia 9, a les vuit del vespre. Joan Pons, àlies El Petit de Ca l'Eril, és un músic de Guissona que emociona i sorprèn a parts iguals. Després de la maqueta Per què es grillen les patates?, del 2008, la presumpta innocència del seu primer disc, I les sargantanes al sol, del 2009, i el misticisme de Vol i dol el 2010, El Petit de Cal Eril es reinventa amb La figura del buit. L'entrada anticipada té un preu de 10 euros i a taquilla en valdrà 12.