L'humorista Peyu obre aquest divendres el cicle de monòlegs al Centre Cultural Terrassa

La Torre
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:39h
Els cartells dels tres monòlegs que es faran al Centre Cultural Terrassa aquesta tardor
Els cartells dels tres monòlegs que es faran al Centre Cultural Terrassa aquesta tardor | CCT
El monòleg iTime, del popular humorista català Peyu, obre el cicle de monòlegs del Centre Cultural Terrassa aquest divendres a les nou del vespre. Santi Rodríguez i Andreu Casanova completaran aquest cicle el 23 d’octubre i l’11 de novembre, respectivament.

La primera parada d'aquest cicle és aquest mateix divendres. En Peyu, un habitual dels programes d’humor de TV3 i RAC105, presenta al Centre Cultural Terrassa el seu nou espectacle iTime, aquest divendres 7 d’octubre, a les nou del vespre. En aquesta obra en Peyu es transforma en una mena d’Steve Jobs a la catalana, i presenta, en exclusiva mundial, una aplicació revolucionària que permet viatjar en el temps, tal com van imaginar Juli Verne i H. G. Wells.

Més monòlegs a la tardor

Santi Rodríguez, el popular actor que va interpretar el personatge del fruiter a la sèrie de televisió Siete Vidas, i que participa a El club de la comedia, ens portarà el segon monòleg de tardor el proper 23 d’octubre. Rodríguez presenta Como en la casa de uno (en ningún sitio), una paròdia sobre els espanyols viatjant pel món.

L'altre cita amb els monòlegs al Centre Cultural serà l'11 de novembre. Andreu Casanova ironitzarà sobre els moments més coneguts de la famosa trilogia literària 50 ombres de Gray amb el monòleg Cinquanta ombres d'Andreu. Casanova es converteix en el senyor Gray de Barcelona, acompanyat per Rocío Gutiérrez, actriu que interpreta a Anestèsia, l’alter ego catalana de la Senyoreta Steele.