FOTOS Els Mossos detenen dinou persones d'una organització criminal

El grup es dedicava al cultiu i a la distribució de marihuana

Moment de la detenció d'un dels membres de l'organització criminal per part dels Mossos.
Moment de la detenció d'un dels membres de l'organització criminal per part dels Mossos. | CME
La Torre
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:46h

Desarticulació d'una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana. Foto: CME


Agents de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Terrassa han liderat una operació policial que ha permès desarticular una organització criminal especialitzada en el cultiu i la distribució de marihuana. El grup distribuïa la mercaderia a una associació cannàbica de Barcelona, entre altres destinacions; els investigadors sospiten que una part també es distribuïa al mercat europeu.
 
L'operació policial ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN), de l'Àrea de Recursos Operatius de la RPMN, de la Brigada Mòbil, la Unitat Canina i el Grup Especial d'Intervenció (GEI).
 
Els agents han fet 12 entrades i registres en diverses localitats de la Regió Policial Metropolitana Nord, en concret 2 a Canet de Mar, 2 a l'Ametlla del Vallès, 1 a Dosrius, 1 a Sant Pere de Vilamajor, 2 a Lliçà d'Amunt, 1 a Caldes de Montbui i 3 a Barcelona. Arran d'aquestes entrades, s'han detingut 19 persones de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d'un delicte de pertinença a grup criminal, tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes, defraudació de fluid elèctric i un delicte de blanqueig de capitals.
 

Més informació de la desarticulació de la banda crimina