L'Ajuntament de Vacarisses recorrerà la sentència per les obres de Torreblanca II

El jutjat de primera instància del contenciós administratiu amb FCC demana més de 543.000 euros per sobrecosts a les obres de la urbanització vacarissenca

La Torre
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:24h
Ple de setembre de Vacarisses.
Ple de setembre de Vacarisses. | Aj. Vacarisses
El ple de setembre de l'Ajuntament de Vacarisses va aprovar per unanimitat presentar recurs d'apel·lació contra la sentència del contenciós administratiu amb Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), l'empresa adjudicatària de les obres d'urbanització de Torreblanca II. Un cop finalitzades, a principis de 2014, FCC va reclamar més de 2 milions i mig d'euros, al·legant desviació d'execucions de l'obra i sobrecosts causats per l'increment del termini.

Fa uns dies, l'Ajuntament de Vacarisses va rebre la notificació de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que el condemna a abonar la quantitat de 543.313 euros. Després de rebre el suport de tots els grups del consistori, l'alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, va expressar: "Agraeixo que anem tots a l'una perquè ara toca defensar els interessos dels veïns i les veïnes".