Últims dies per inscriure's als cursos de formació musical inicial dels Bucs Baumann

Es tracta de tallers de curta durada i d'un sol nivell dirigits a persones amb interès per aprendre les tècniques i eines bàsiques d'iniciació de l'instrument

Els Bucs Baumann ofereixen classes de diversos instruments musicals.
Els Bucs Baumann ofereixen classes de diversos instruments musicals. | Bucs Baumann
La Torre
03 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Els Bucs Baumann són un equipament del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa. Des de fa tres anys estan gestionats per l'Associació Cultural Indirecte. L'espai ha ofert durant els seus 14 anys d'existència espais d'assaig totalment equipats amb teclat, bateria, amplificadors de baix i guitarra, micròfons... Tot i estar molt pensat pel públic jove, els Bucs Baumann estan oberts a tothom.

El lloguer d'espais és el principal servei que ofereix l'equipament però no és l'únic. S'hi fan assajos oberts, concerts de grups residents al bar de la Casa Baumann, enregistraments i altres activitats.

Històricament, sempre s'ha ofert de forma ininterrompuda tallers de formació musical de nivell inicial. Es tracta de tallers de curta durada i d'un sol nivell (sense continuació) dirigits a persones amb interès per aprendre les tècniques i eines bàsiques d'iniciació de l'instrument. El mètode és amè i senzill, sense necessitat de conèixer solfeig. Quan el taller s'acaba es convida als alumnes a seguir la seva formació a qualsevol de les escoles de música de la ciutat de forma més acadèmica. Es tracta de tallers molt pràctics, divertits, fàcils i efectius. ​El professorat el formen músics professionals de Terrassa complint així amb un dels objectius de l'Associació Indirecte: donar feina i remunerar als músics professionals de la ciutat.

Les inscripcions encara estan obertes, però aquests són els últims dies. Els cursos són: iniciació guitarra acústica, iniciació guitarra elèctrica, iniciació baix elèctric, iniciació bateria, iniciació cant. Tota la informació dels cursos i de les inscripcions es poden trobar en aquest enllaç.