La Torre sorteja entrades per veure el monòleg i-Time d'en Peyu a Terrassa

Peyu porta el seu darrer espectacle al Centre Cultural Terrassa, el proper divendres a les 9 del vespre

La Torre
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:10h
Peyu porta al Centre Cultural Terrassa l'espectacle i-Time.
Peyu porta al Centre Cultural Terrassa l'espectacle i-Time. | CCT

Peyu porta al Centre Cultural Terrassa l'espectacle i-Time. Foto: CCT
 

La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure i-Time, un monòleg interpretat per en Peyu i sota la direcció de Joan Roura. Serà el proper divendres dia 7 d'octubre a les nou del vespre al Centre Cultural de Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

De què va?

Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l'any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules: Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a i-Time i a la feina de molts investigadors de renom al país com el doctors Joan Roura, Ernest Villegas, Anna Bertran, Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre d’altres; avui podran viatjar en el temps.

Agafin-se a les seves butaques, benvinguts a l'únic lloc del món on veritablement es poden controlar el temps, l'espai i les emocions.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 6 d'octubre, a les 9:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.