Comunicat de la Federació socialista del Vallès Oest

La federació comarcal del PSC mostra el seu suport a Pedro Sánchez i rebutja un nou govern del PP

per La Torre, 30 de setembre de 2016 a les 12:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació del PSC del Vallès Oest, recollint el sentit majoritari dels i les militants de les onze agrupacions que en formen part (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell) en relació a les darreres informacions publicades arrel de la dimissió de 17 membres de l’Executiva Federal del PSOE volem expressar el següent:

- Lamentem profundament la situació que ha generat la dimissió de 17 membres de l’Executiva Federal del PSOE. Creiem que aquesta acció representa un gran menyspreu vers la militància socialista, que va escollir a Pedro Sánchez com a secretari general en unes eleccions primàries.


- Rebutjar les formes dels membres dimitits, ja que considerem que han actuat amb egoisme i buscant el seu benefici propi i individual. L’acció a més, pensem que busca pressionar directament al Secretari General del PSOE, posant el colofó a una llarga llista d’intents per anular l’autoritat de Pedro Sánchez i la unitat de discurs del partit.

- Mostrar el nostre ple suport a Pedro Sánchez i a la seva proposta de rebutjar fermament un nou govern del PP. La nostra Federació s’alinea amb la postura d’intentar construir un govern alternatiu d’esquerres, progressista i reformista.

-Exigim al Comitè Federal la convocatòria immediata d’un Congrés i la celebració d’unes eleccions primàries, tal i com ja havia proposat el Secretari General del PSOE. Ha de ser la militància, respectant la democràcia interna del partit, qui decideixi el rumb de les nostres polítiques, defensant un socialisme real i d’esquerres, sense personalismes ni interessos egoistes i individuals.

 

Participació