Hotel Cochambre, al 40è aniversari de l'AV del Pla del Bonaire de Terrassa

Un homenatge a la gent gran, una exposició sobre la història del barri i una caminada popular amb botifarrada, els altres actes per celebrar aquesta efemèride

La Torre
02 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:44h
Hotel Cochambre, en un concert recent
Hotel Cochambre, en un concert recent | Silenci
L'Associació de Veïns del Pla del Bonaire de Terrassa celebra aquests dies el seu 40è aniversari amb una sèrie d'actes. El primer, i potser el que es preveu més multitudinari, és un concert del popular grup de versions Hotel Cochambre, que se celebrarà dissabte a dos quarts d'onze de la nit al pavelló del Club Natació Terrassa del Pla del Bonaire. Les entrades, amb un preu de 2 euros, es poden adquirir dilluns 3, dimecres 5 i divendres 7, de 18.30h a 20h, i al mateix pavelló el dia del concert, a partir de les vuit del vespre.

Els altres actes que se celebraran seran un homenatge a la Gent Gran del barri, el divendres 21 a les 17.30h, amb l'actuació del Show de la Gent Gran del Casal de Can Roca, al Casal Cívic del Pla del Bonaire. L'11 de novembre s'inaugura l'exposició "Bonaire 4.0", sobre els més de 40 anys d'història del barri, i el diumenge 20 de novembre hi haurà una caminada popular i una botifarrada, en col·laboració amb l'Associació AndarxAndar "To tieso". La inscripció té un preu de 3 euros i es pot fer al local d'aquesta associació fins el dimecres 16 de novembre.