El PSC de Terrassa anirà a Madrid per defensar Pedro Sánchez

L'alcalde Jordi Ballart encapçalarà la concentració | Els socialistes terrassencs demana "respecte per la democràcia interna del partit" i organitza un autocar per anar a la concentració que es fa a la seu nacional del PSOE

La Torre
29 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:50h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es desplaçarà a Madrid per donar suport a Sánchez
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es desplaçarà a Madrid per donar suport a Sánchez | R. N.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de gran part de la militància del PSC a la ciutat, viatjarà a Madrid per donar suport a Pedro Sánchez a la concentració que hi ha prevista dissabte al matí, a les portes de la seu del PSOE. Ballart estarà a la capçalera de la mobilització.

En un comunicat, la militància socialista de Terrassa ha dit que "vol mostrar el seu ple suport a l'actual secretari general del partit, Pedro Sánchez", després de la dimissió de 17 membres de l'Executiva Federal del PSOE. Per això, l'agrupació local ha organitzat un autocar que viatjarà fins a Madrid per participar el la concentració del carrer Ferraz. Jordi Ballart ha donat suport públicament al líder del PSOE.
 
El PSC de Terrassa "vol denunciar l'actuació dels membres de l'executiva federal dimitits", que consideren "una acció egoista i de pressió vers Sánchez", a més d'una falta de respecte cap a la militància socialista que va escollir el seu primer secretari mitjançant unes eleccions primàries. L'agrupació socialista local vol reivindicar "la convocatòria d'un Congrés i la celebració de noves primàries, com ja havia proposat Pedro Sánchez".

Els socialistes terrassencs demanen "respecte per la democràcia interna del partit" i recorden que "ha de ser la militància qui marqui el rumb de les polítiques, defensant un socialisme real i d'esquerres, sense personalismes ni interessos egoistes i individuals".