L'Ajuntament de Terrassa obre dues línies de suport a les empreses locals

Una fomentarà l'estalvi econòmic i la reducció de l'impacte ambiental i l'altra una millora en la capacitat de gestió

La Torre
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:11h
El servei de Promoció Industrial de l'Ajuntament de Terrassa posa en marxa dues línies de suport a les empreses locals. Unes 200 empreses de la ciutat podran participar en aquests dos programes.

El primer programa és el Projecte estratègic d'economia circular i simbiosi industrial de Terrassa, que vol fomentar la competitivitat i la cooperació promovent accions que impliquin un estalvi econòmic i una reducció, alhora, de l'impacte ambiental. Tot això, per incloure les empreses dins del nou corrent de pensament econòmic que propugna la reducció i reutilització.

L'altre projecte, "Terrassa aposta per la indústria", consisteix en la prestació gratuïta de serveis de consultoria i formació per part de professionals especialitzats, amb l'objectiu de fer una diagnosi acurada de les necessitats de cada empresa i definir un servei a mida.

Els dos projectes estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes innovadors i experimentals, i vinculats al Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa aprovat al ple municipal de l'Ajuntament el passat mes de maig. Aquest pla vol posar en valor la indústria terrassenca i fomentar la competitivitat de les empreses a partir d'una millor capacitat de gestió.

Les empreses interessades en participar es poden posar en contacte amb el Servei de Promoció Industrial de l’Ajuntament de Terrassa a través de l'adreça de correu electrònic [email protected].