Sergio Martinez i Salvador Carbonell guanyen el premi Yuzz de Terrassa

Els joves emprenedors viatjaran a Silicon Valley

Els guardonats al lliurament dels premis Yuzz.
Els guardonats al lliurament dels premis Yuzz. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:56h
El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, va lliurar ahir els premis Yuzz per a joves emprenedors, en un acte que va tenir lloc a l'edifici Vapor Gran.
 
Amb l'acte d'ahir finalitza l'edició 2016 del programa per a joves emprenedors Yuzz, impulsats per Banco Santander, que a Terrassa compten amb el suport del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 (Ajuntament de Terrassa, UPC i Leitat). Terrassa és un dels 48 centres Yuzz de l'Estat i a cada centre es tria un guanyador. En el cas de la nostra ciutat, Sergio Martinez i Salvador Carbonell han estat els guanyadors locals amb el seu projecte "Àgora", una aplicació per a dispositius mòbils que informa en temps real, segons la ubicació de l'usuari, de tots els esdeveniments artístics o culturals que s'estan celebrant a l'entorn més pròxim. El jurat va triar aquest projecte entre els 16 presentats a Terrassa, la majoria dels quals relacionats amb aplicacions mòbils o web.
 
Els 48 guanyadors dels diferents centres locals d'Espanya viatjaran a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial, del 17 al 24 d'octubre, i el jurat estatal atorgarà a més tres premis de 30.000, 20.000 i 10.000 euros. En el cas de Terrassa, l'Ajuntament ha premiat el projecte guanyador a nivell local amb la seva inclusió al programa d'incubació Kautic40, on durant 9 mesos els seus impulsors rebran formació i assessorament, a més de disposar d'un espai de treball on poder desenvolupar la seva idea. El jurat local ha triat també tres finalistes que com a premi accediran a la plataforma telemàtica que s'està desenvolupant actualment i que permetrà accedir online a part dels recursos de la incubadora Kautic40.